Γνωρίστε μας

Περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας

Η έκθεση χειροποίητων χαλιών στον Καρέα

Η εταιρία Ρεϊζίδης Ο.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον καθαρισμό, τη φύλαξη και την επισκευή ταπήτων, στον επί τόπου καθαρισμό ταπήτων, υφασμάτων επίπλωσης και στρωμάτων, καθώς και στην πώληση χειροποίητων χαλιών.

Η βαθιά μας γνώση στον καθαρισμό, την επισκευή και την πώληση χαλιών είναι αποτέλεσμα μιας συνεχούς επαγγελματικής πορείας για τρεις γενιές. Η πολυετής εμπειρία μας συνδυάζεται με διάθεση για εκσυγχρονισμό και ανανέωση, γι’αυτό και εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας διαρκώς συμμετέχοντας σε σεμινάρια, επιμορφώσεις και εκθέσεις.

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται από το 1983 σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Άγιου Ιωάννη Καρέα. Επίσης, στην έδρα μας λειτουργεί έκθεση χειροποίητων χαλιών από τον Σεπτέμβριο έως τον Φεβρουάριο κάθε έτους.

Με γνώμονα τη βελτίωση των υπηρεσιών μας, κατά την τελευταία δεκαπενταετία διενεργούμε έρευνες και θέτουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας στην αξιολόγηση των πελατών. Τα στατιστικά είναι ενδεικτικά της συνεχούς μας προσπάθειας: 98% των πελατών μας μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι, ενώ το 90% μας επιλέγουν ξανά για την εξυπηρέτησή τους!

Με μια ματιά

Η μακρόχρονη πορεία μας στον χώρο των χαλιών μας κατατάσσει στις πρώτες θέσεις της λίστας με τα καλύτερα ταπητοκαθαριστήρια της Αττικής. Καλέστε μας σήμερα στο 2107654000 ή 80011XALIA (χωρίς χρέωση).
Η ιστορία μας

Η πορεία της οικογένειας Ρεϊζίδη στην Ελλάδα είναι συνυφασμένη με το χαλί. Το ταξίδι της ξεκίνησε από το Ικόνιο της Μικράς Ασίας με τον διωγμό του 1922 και την εγκατάσταση της οικογένειας αρχικά στην Βέροια, και κατά το τέλος του εμφυλίου στον Βύρωνα. Στον προσφυγικό Βύρωνα, ο Μενέλαος Ρεΐσογλου ξεκίνησε την κατασκευή νημάτων που συγκροτεί την πρώτη ύλη των χαλιών. Χάρη στην εργατικότητα και το επιχειρηματικό του πνεύμα άρχισε να κατασκευάζει χειροποίητους τάπητες τους οποίους εμπορευόταν σε οικοτεχνίες σε όλη την Ελλάδα.

Το 1958 ξεκίνησαν οι πρώτες εργασίες ταπητοκαθαριστηρίου από τον υιό, Νίκο Ρεϊζίδη. Τα χαλιά έβγαιναν από τον αργαλειό και στη συνέχεια πλένονταν για το τελικό φινίρισμα πριν την πώλησή τους. Επιπλέον, η ανάγκη για καθαρισμό και φύλαξη χαλιών συνεχώς αυξανόταν, με αποτέλεσμα την ίδρυση των ταπητοκαθαριστηρίων Ρεϊζίδη.

Το 1998 ανέλαβε τα ηνία η τρίτη γενιά, έχοντας ως εφόδια την πλούσια οικογενειακή εμπειρία πολλών δεκαετιών, την επιστημονική και τεχνική κατάρτιση και το σημαντικότερο όλων, την αγάπη για το χαλί. Στις μέρες μας η οικογενειακή παράδοση παραμένει ζωντανή, προσφέροντας υπηρεσίες καθαρισμού σε δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις του Λεκανοπεδίου.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε για περισσότερο από πενήντα χρόνια, και να σας διαβεβαιώσουμε ότι η πορεία μας θα συνεχίσει να είναι αντάξια των υψηλών προσδοκιών σας.

xali_venizelos
Η έκθεση χειροποίητων χαλιών στον Καρέα

Εμπορία χειροποίητων ταπήτων

Η μακρόχρονη πορεία μας στον χώρο του χαλιού, μας επιτρέπει να επιλέξουμε για τη συλλογή μας μοναδικά χειροποίητα χαλιά υψηλής
Καθαρισμός παπλώματος

Καθαρισμός παπλώματος

Οι κουβέρτες και τα παπλώματα έχουν ανάγκη από τακτικό οικιακό αερισμό, αλλά και ετήσιο επαγγελματικό καθαρισμό, ακόμα και αν χρησιμοποιείται
Καθαρισμός στρώματος

Καθαρισμός στρώματος

Τα στρώματα έχουν ανάγκη από ετήσιο καθαρισμό, για να μειωθεί η πιθανότητα ανάπτυξης αλλεργιών που προκαλούνται από ακάρεα, τα οποία
Καθαρισμός καναπέ

Καθαρισμός καναπέ

Ο καθαρισμός ενός καναπέ χωρίς καλύμματα κρίνεται αναγκαίος κάθε δύο – τρία χρόνια, έτσι ώστε να διατηρηθεί η αρχική του
Αποκαθιστούμε φθορές και αλλοιώσεις σε μηχανοποίητα ή και χειροποίητα χαλιά

Επισκευή ταπήτων

Αποκαθιστούμε με αποτελεσματικότητα φθορές και αλλοιώσεις σε μηχανοποίητα ή και χειροποίητα χαλιά. Η συνηθέστερη φθορά χρήσης δημιουργείται στις πλευρές και

Φύλαξη χαλιών

Μετά τον καθαρισμό, τα χαλιά συσκευάζονται και τοποθετούνται σε ειδικά ράφια με ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης & συντήρησης. Μπορείτε να επιλέξετε
πλύσιμο χαλιών

Καθαρισμός χαλιών

Ο καθαρισμός των χαλιών πραγματοποιείται σε μηχανές ή στο χέρι, με υγρή ή στεγνή διεργασία ανάλογα με την ποιότητα και
μεταφορά χαλιών 1

Μεταφορά Χαλιών

Με έμπειρο & έμπιστο προσωπικό, σύγχρονο στόλο οχημάτων και φιλική διάθεση παραλαμβάνουμε τα χαλιά από το χώρο σας. Με σύγχρονες

Από το blog μας

Checklist: Προετοιμασία του σπιτιού για το καλοκαίρι

Ο Μάιος φτάνει στο τέλος του και – όσο κι αν ο καιρός δεν μας αφήνει να το πιστέψουμε – το καλοκαίρι είναι ένα βήμα μακριά! Μερικές αλλαγές στο σπίτι μας είναι απαραίτητες για να αντέξουμε και να απολαύσουμε τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου. Σας φτιάξαμε μια λίστα με τις δουλειές που πρέπει να γίνουν για την προετοιμασία του σπιτιού για το καλοκαίρι!

Καθαρισμός παπλώματος: Απαντάμε στις ερωτήσεις σας

Η ώρα να μαζέψουμε τα παπλώματα έχει έρθει, άρα και η ώρα του πλυσίματος και της αποθήκευσής τους για τον επόμενο χειμώνα. Για να τα κάνετε όλα σωστά, συγκεντρώσαμε τις πιο συχνές σας ερωτήσεις σας σχετικά με το θέμα και τις απαντάμε εδώ, γιατί και ο καθαρισμός παπλώματος έχει τα μυστικά του!

Τηλεφωνήστε τώρα
210 76 54 000