Ειδικοί καθαρισμοί

kanapesΚαναπές . Η βασική μέθοδος καθαρισμού είναι η υγρή, με άμεσο ψεκασμό και απορρόφηση, και γίνεται επί τόπου.  Σε μόλις δύο ώρες ολοκληρώνεται ο καθαρισμός, ενώ για το στέγνωμα απαιτείται περίπου ένα εικοσιτετράωρο.  Με τον ίδιο τρόπο, καθαρίζονται οι καρέκλες της τραπεζαρίας, τα καθίσματα του αυτοκινήτου και τα παιδικά καρεκλάκια, όπως και οποιαδήποτε άλλη μεγάλη υφασμάτινη επιφάνεια.

stromaΣτρώμα . Ο ενδεδειγμένος καθαρισμός του στρώματος είναι στεγνός και επιτόπιος. Μόνο εφόσον υπάρχουν λεκέδες ή κιτρινίλες ψεκάζουμε με λευκαντικό και απολυμαντικό υγρό (όχι χλώριο). Το αποτέλεσμα τόσο οπτικά όσο και τεχνικά είναι άψογο.

 

paplwmaΠάπλωμα. Ο καθαρισμός είναι βαθύς & υγρός ενώ κατά την παραλαβή την μεταφορά το πλύσιμο την φύλαξη και την επιστροφή το πάπλωμα δεν έρχεται σε επαφή ,σε κανένα στάδιο, με άλλα προς καθαρισμό αντικείμενα .

 

moketa apo tiho se toihoΜοκέτα από τοίχο σε τοίχο (οικεία-εργασία).Αυτές οι μοκέτες έχουν ανάγκη για τακτικό σκούπισμα από τον χρήστη ,και συχνό επαγγελματικό καθαρισμό γιατί χρησιμοποιούνται όλο τον χρόνο.Ο καθαρισμός είναι αποτελεσματικός με ελάχιστη υγρασία και έτσι η μοκέτα στεγνώνει σε τρεις ώρες το πολύ χωρίς να επηρεάζεται το πάτωμα κάτω από αυτήν. Για την σωστή υγιεινή του χώρου κρίνεται αναγκαίος ο ετήσιος καθαρισμός για το σπίτι και  δύο φορές τον χρόνο για εργασιακό χώρο (συμβόλαιο καθαρισμού).

 

balloons-silk-balloon-roman-shadesΚουρτίνες. Ο καθαρισμός είναι ανάλογος του υφάσματος και μαζί αναλαμβάνουμε το κατέβασμα και την ανάρτηση των κουρτινών καθώς και την συντήρηση των μηχανισμών. Έτσι σύνθετες κουρτίνες όπως Baloon Roman ή Blackout καθαρίζονται εύκολα με ένα τηλέφωνο.

 

 

saloni-istioploikoΣκάφος. Κατά την διάρκεια της χειμερινής συντήρησης ή της αγοράς μεταχειρισμένου ,αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό όλων των υφασμάτινων επιφανειών και των μοκετών καθώς και το κάλυμμα του σκάφους τις τέντες τα σωσίβια. Ο καθαρισμός μπορεί να γίνει στο σκάφος ή στον χώρο μας (ενδείκνυται) με παράλληλη φύλαξη την αντικειμένων έως τον Απρίλιο. Επίσης για τα ιστιοπλοϊκά αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των πανιών ,μόνο με νερό , στα πλαίσια του ετήσιου καθαρισμού τους.

Καθαρισμός παπλώματος

Καθαρισμός παπλώματος

Οι κουβέρτες και τα παπλώματα έχουν ανάγκη από τακτικό οικιακό αερισμό, αλλά και ετήσιο επαγγελματικό καθαρισμό, ακόμα και αν χρησιμοποιείται
Καθαρισμός στρώματος

Καθαρισμός στρώματος

Τα στρώματα έχουν ανάγκη από ετήσιο καθαρισμό, για να μειωθεί η πιθανότητα ανάπτυξης αλλεργιών που προκαλούνται από ακάρεα, τα οποία
Καθαρισμός καναπέ

Καθαρισμός καναπέ

Ο καθαρισμός ενός καναπέ χωρίς καλύμματα κρίνεται αναγκαίος κάθε δύο – τρία χρόνια, έτσι ώστε να διατηρηθεί η αρχική του
Τηλεφωνήστε τώρα
210 76 54 000